În primul rând eu am stors sucul. Am folosit un suc de portocale proaspăt stors, am vrut o cremă de portocale cu un gust super intens. Asta am și obținut, doar că la final am mai adăugat un pic de zahăr. Contează extrem de mult tipul de portocale și dacă sunt mai dulci, mai acre.
Într-un vas pe care urmează să îl punem pe foc, batem gălbenușurile cu zahărul, adăugăm amidonul și sucul de portocale. Dacă nu aveți atâta suc, puteți folosi jumate lapte jumate suc.
Omogenizăm cu un tel și punem pe foc, amestecând până vom obține o cremă groasă. Dăm deoparte și lăsăm să se răcească bine.
Între timp, spumăm untul și când crema noastră este rece, o punem lingură cu lingură peste unt, continuând să mixăm. Gustăm și dacă mai trebuie zahăr, mai adăugăm, dar atenție! folosim zahăr pudră!