Într-un bol încăpător adăugăm toate ingredientele, mai puțin cacaua. Omogenizăm totul și frământăm un pic folosindu-ne de mâini, cât să obținem un aluat care nu se lipește. Nu frământăm excesiv, nu e nevoie și nici nu trebuie.
Înfoliem aluatul sau îl punem într-o pungă și îl dăm la rece pentru jumătate de oră.
După cele 30 de minute în care aluatul s-a odihnit, îl împărțim în 2 bucăți aproximativ egale.
O bucată o frământăm cu 2 linguri de cacao și o punem deoparte, putem să o băgăm înapoi la rece.
Cealaltă bucată o împărțim în jumătate - vom întinde două foi pe fundul tăvii.
Am folosit tava cuptorului, am întins mai întâi o foaie pe care am împărțit-o în 3 fașii, după cum urmează: o fâșie de 8.5 cm lățime (acoperișul) și două fâșii de 7.5 cm lățime (pereții). Am copt până s-au rumenit ușor deasupra. Imediat ce am scos din cuptor, am trecut cu cuțitul pe dedesubt și le-am dezlipit, pentru că dacă se răcesc devin greu de dezlipit. Cât sunt calde, sunt extrem de fragile, așa că aveți grijă!
Procedăm identic cu cea de-a doua foaie. Când și aceasta este gata, scoatem bucata de aluat cu cacao păstrată în frigider și din ea modelăm 12 bastonașe, nu prea groase, dar nici subțiri și atât de lungi cât avem foile de lungi. Aveți grijă că și ele sunt fragile și se rup extrem de ușor.