Înainte de toate pregătim fursecurile. Frecăm sau mixăm untul cu zahărul până se spumează și își schimbă consistența. Adăugăm oul și omogenizăm.
Pare că se brânzește totul, însă după ce adăugăm făina va fi ok. Dacă este nevoie de mai multă făina, mai adăugăm. Punem și praful de copt. Trebuie să rezulte un aluat care nu se lipește.
Îl înfoliem și-l dăm la rece jumătate de oră. După aceea, formăm biluțe de 10 grame, pe care le aplatizăm cu un ciocan de șnițele. Coacem în cuptorul preîncălzit 10-15 minute, la foc mediu. Stați cu ochii pe ei, să nu se ardă.
Între timp ne apucăm de cremă. Fructele le zdrobim și le trecem printr-o sită fină. Untul îl mixăm cu zahărul până își schimbă consistența. Apoi adăugăm piureul de fructe și continuăm să mixăm până devine o cremă fină. Dacă (și este foarte posibil) să se taie, continuăm să mixăm 5-10 minute și își va reveni.
Gustați din cremă și dacă o doriți mai dulce, mai adăugați zahăr pudră!
Umplem doi câte doi biscuiței și lăsăm peste noapte să se înmoaie. Vor deveni delicioase fursecurile noastre!