Untura adusă la temperatura camerei o amestecăm puțin cu o lingură (sau mixerul, dar eu am folosit lingura), apoi adăugăm zahărul și amestecăm bine. Adăugăm și ouăle pe rând și omogenizăm bine înainte de a-l pune pe următorul. Stingem amoniacul cu oțet, punem zahărul vanilat și făina și amestecăm bine. Pentru început se adaugă doar 650 de grame de făină. Avem nevoie de un aluat moale, din care să putem modela biluțe.
Pregătim forma de copt. Ungem găurile cu ulei și punem la încins. Doar prima oară se unge, apoi nu mai este nevoie. Din aluatul rezultat formăm biluțe de 4-5 grame și lăsăm pe foc 1-2 minute, după care întoarcem forma. După câteva ture 2 minute vor fi prea mult, așa că atenție mare.
Scoatem cojile pe un tocător și înlăturăm surplusul de aluat. Păstrăm aceste resturi pentru că le vom folosi la cremă.