Cum asamblăm? Întâi și întâi ne înarmăm cu vreo oră de răbdare și îndemânare.
Dacă vrem să facem căciuli rusești ca la mama lor, atunci decupăm cerculețe din blaturi cu autorul unui pahar. Unim două câte două cerculețe cu cremă, și cu ajutorul unui cuțit ungem exteriorul tot cu cremă. Tăvălim butoiașul prin nucă de cocos.
Deasupra ungem cu glazură (topim ciocolata cu laptele și omogenizăm bine, să nu rămână bucățele netopite). La această variantă e bine de știut că vom rămâne cu blat în urma decupării. Eu am folosit și resturile, le-am fărâmițat și le-am amestecat cu crema rămasă, poi am format biluțe și am tăvălit prin nucă de cocos.
Dacă nu vrem să avem pierderi (variantă pe care o recomand) atunci tăiem blaturile pătrățele, lipim cu cremă, ungem lateralele și tăvălim prin cocos. Mi s-a părut în primul rând mult mai economic (ies mai multe prăjituri) dar și mult mai ușor de manevrat.