Cât stă aluatul la odihnit se pregătește bezeaua. Albușurile se bat spumă cu zahărul. Este nevoie de o spumă fermă, lucioasă, care nu cade dacă se întoarce castronul. Pe mine în timpul baterii albușurilor cu zahărul m-a părăsit mixerul, și bezeaua mea nu a fost prea fermă, lucru care mi-a cauzat când am umplut coșulețele. Aș fi vrut să stea mai tare, în schimb s-a lăsat.
Se adaugă apoi nuca măcinată și se omogenizează.
Aluatul scos de la frigider se întinde într-o foaie nici foarte subțire, nici foarte groasă și cu ajutorul unei căni decupăm cerculețe. În funcție de formele pe care le aveți, decupați cercuri mai mari sau mai mici. Eu le-am copt în tava de brioșe, așa că am avut nevoie de o cană destul de mare.
Se așează cercul de aluat decupat în formă, astfel încât să fie îmbrăcată toată forma.
Se pune o lingură de magiun (dacă aveți un magiun foarte dulce, puneți mai puțin zahăr în bezea), apoi se face un moț folosind o pungă pe care o umplem cu bezea, sau pur și simplu folosind o lingură punem bezeaua deasupra. Eu înainte de asta am amestecat magiunul cu mac, îmi place mult combinația.
Se lasă la cuptor aproximativ jumătate de oră.