Când crema este călduță, umplem foile. Adică o foaie, un strat de cremă, o foaie și tot așa. Ultima foiaie nu o ungem cu cremă pe deasupra.
Avem grijă să ne păstrăm cremă pentru final, cam o cană. Peste crema pe care o păstrăm vom pune folie de ceolofan, ca să nu formeze pojghiță.
După ce umplem foile, vom pune o greutate peste ele - un fund care să acopere toată suprafața foilor, iar peste fund ceva greu. Lăsăm câteva ore bune în acest fel - de preferat peste noapte.
A doua zi începem asamblarea. Înainte de toate tăiem marginile inestetice. Tăiem apoi prăjitura pe jumătate, pe lungime. Vom obține așadar două prăjituri lungi, dar înguste.
Luăm prima jumătate, o punem pe un fund separat și cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit vom tăia pe diagonală. Ca să putem face asta, prăjitura trebuie să fie chiar pe marginea fundului, iar fundul chiar pe marginea mesei, ca să putem avea mână liberă în tăiere. Adică așa, ca în poză.
Ridicăm cele două jumătăți formate, le ungem cu cremă și le lipim.
Formăm astfel prăjitura Cabana sau Carpați, cum i se mai spune. Procedăm la fel și cu cealaltă jumătate de prăjitură.
Preparăm apoi glazura. Topim ciocolata cu laptele și uleiul la bain-marie. Glazura o turnăm peste prăjitura noastră, apoi presărăm nucă de cocos.
Feliem în bucăți de 2 cm și savurăm cu plăcere!