Untul tăiat bucățele îl mixăm cu zahărul farin, adăugăm gălbenușurile, pe rând, zahărul vanilat și apoi făina. Omogenizăm și punem aluatul obținut într-un poș sau într-o pungă mai grosuță căreia îi tăiem vârful.
Am folosit vârful stelat și am făcut niște furscuri lungi. Am rămas puțin dezamăgită ca să fiu sinceră, pentru că nu și-au păstrat forma frumoasă, (poate dacă mai adăugam puțină făină era ok), însă cred că au ieșit oricum faine și super bune!
Le coacem 20 de minute la foc mediu sau până prind o culoare ușor aurie pe fund. Le lăsăm să se răcească.
Topim ciocolata pe baie de abur și folosind o pensulă, pe care o înmuiem în ciocolată îmbrăcăm fursecurile pe jumătate. Apoi presărăm nucă de cocos și lăsăm să se întărească ciocolata.
După ce sunt gata se pot transfera într-o cutie închisă etanș, unde pot fi păstrare câteva zile bune. Habar nu am câte, la noi nu au ținut decât vreo 3 ore … :D