Go Back

Fursecuri cu gem de zmeură și cacao

Prep Time15 minutes
Cook Time10 minutes

Ingredients

  • 220 grame făină
  • 40 grame cacao
  • 200 grame gem de zmeură
  • 140 grame zahăr
  • 80 ml ulei
  • esență de rom
  • praf de copt – jumătate pliculeț

Instructions

  • Amestecăm toate ingredientele în afară de făină. Făina o adăugăm la final și nu pe toată odată. În funcție de consistența gemului folosit poate fi nevoie de mai puțină făină sau poate chiar mai multă. Eu am folosit un gem de zmeură ceva mai lichid, cu fructe pasate, așadar nu am avut bucăți mari de zmeură în biscuiții mei.
  • Obținem un aluat nelipicios din care începem să modelăm biscuiții (fiecare cam 20 de grame să aibă). Îi coacem la foc mediu (180 grade) în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
    fursecuri cu gem de zmeură și cacao
  • Sunt fragezi și aromați!
    fursecuri cu gem de zmeură și cacao

Video