Într-o crăticioară punem untul, zahărul, ciocolata mărunțită, laptele și cacaua. Dăm drumul la foc mic și lăsăm să se topească, amestecând din când în când. Când toate s-au omogenizat, stingem focul și lăsăm amestecul să se răcorească. Nu trebuie să frigă.
Adăugăm pe rând câte un ou, amestecând bine după fiecare. Apoi punem făina.
Turnăm într-o tavă rotundă, 22 cm și coacem la foc mediu (180 grade) timp de 20 de minute. Nu uscați blatul, el trebuie să rămână umed.
Lăsăm să se răcească bine, apoi îl tăiem pe jumătate.
Între timp batem frișca lichidă și adăugăm Nutella. Gustați și dacă vreți un gust mai intens, mai puneți Nutella. Mie mi s-au părut suficiente 150 de grame.
Umplem tortul și deasupra punem zmeură din belșug. Lăsăm o oră la frigider apoi putem să-l devorăm :)