Mixăm albușurile cu praful de sare până își dublează volumul,, apoi adăugăm zahărul și continuăm până obținem o bezea fermă.
Adăugăm gălbenușurile și omogenizăm, apoi făina amestecată cu praful de cacao. La final turnăm puțină esență de rom și gata aluatul nostru. A durat maxim 10 minute. Ușor, nu?
Turnăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (24x24) și coacem în cuptorul preîncăzlit timp de 15-20 de minute sau până trece testul cu scobitoarea. După ce s-a copt, lăsăm să se răcească (eu nu am avut timp, dar a fost k), apoi începem să feliem în dreptunghiuri înguste.
Pentru glazura albă, amestecăm toate îngredientele într-un vas si punem pe foc să se topească. Apoi lăsăm să se răcească și să se îngroașe. Dacă nu e grosuță glazura, nu va îmbrăca frumos bucățile de blat.
Trecem fiecare bucată de blat prin glazură, apoi tăvălim prin nucă de cocos. Se pot mânca imediat, dar recomand măcar 1 oră să lăsați să se întrepătrundă aromele.