Pentru mouuse-ul de zmeură,înainte de toate lăsăm gelatina la hidratat în 50 ml apă rece.
Punem pe foc zmeura împreună cu zahărul și lăsăm 2 minute până ce zahărul este topit.
Apoi zdrobim totul cu o furculiță sau cu un blender. Obținem un piure fin, pe care trebuie să-l trecem printr-o sită, pentru a elimina semințele. Adăugăm gelatina hidratată în acest piure călduț. Dacă piureul de zmeură nu mai e cald, ar fi bine să-l mai încălzim foarte puțin, cât să se poată topi gelatina. Atenție! Nu trebuie să frigă!
Adăugăm mierea (am încălzit-o foarte puțin, cât să devină lichidă) și lăsăm să se răcească complet. Mixăm smântâna pentru frișcă, apoi adăugăm lingură cu lingură piureul de zmeură, omogenizând după fiecare.
Tapetăm cu folie de celofan o formă cu inel detașabil cu mărimea de 20 cm. Punem crema de zmeură, acoperim cu folie și lăsăm la congelator timp de 2 ore sau până se întărește.