Untul, lăsat la temperatura camerei îl mixăm bine cu zahărul. Trebuie să obținem o compoziție cremoasă și să se dizolve zahărul. Adăugăm apoi pe rând cele 3 gălbenușuri, laptele și făina amestecată cu praful de copt. Ca să fie treaba mai ușoară, turnăm laptele alternându-l cu făina.
Când este gata compoziția o turnăm într-o tavă. După cum vedeți eu nu am avut o tavă destul de mică, așa că am improvizat.
Punem și coacăzele și dăm la cuptor la foc mediu pentru 15-20 minute, cât să se coacă blatul la suprafață.
Între timp batem spumă tare albușurile cu un praf de sare și cu 50 grame de zahăr. Această bezea o punem deasupra blatului după cele 15 minute (dacă blatul nu e copt la suprafață îl mai lăsăm). Nivelăm și mai dăm la cuptor până se coace bezeaua. Încă 10-15 minute adică.
După ce prăjitura cu coacăze roșii este gata, o lăsăm să se răcească de tot, apoi putem felia.