fursecuri cu cremă

Fursecuri cu cremă – fragede și delicioase

Fursecuri cu cremă, potriviți pentru acest sezon, când piețele abundă de fructe de pădure. Sunt fragezi, aromați și extrem de ușor de făcut. Este desertul ideal pentru luat la pachet, pentru că nu te murdărești pe mâini, nu curge crema, pot fi făcuți mai micuți, astfel încât să nu fie necesară decât o îmbucătură.

Eu am făcut porție dublă. La a doua porție am scăzut din făină și am adaugat cacao. Sunt la fel de delicioși în ambele variante, iar rozaliul cremei este superb! Puteți folosi orice fruct doriți, dar vă spun eu că biscuiții din cacao merg cel mai bine cu un gust acrișor, ca cel al fructelor de pădure. Puteți să îi faceți cu cei mici, să le dați orice altă formă, imaginație să fie.

Dacă vă plac fursecurile cu cremă, găsiți mai jos două rețete, una simplă, alta un pic mai migăloasă, ce-i drept, dar cu rezultate pe măsură! Trebuie doar să dați click pe poze.

piersici umplute cu cremă
paleuri
paleuri

Acum, să revenim la rețeta noastră de fursecuri cu cremă! Nu vă mai spun decât că trebuie să fiți atenți să nu îi ardeți în cuptor, urmăriți-i! Și musai, dar musai lăsați-i o noapte să se înmoaie de la cremă, apoi veți avea cele mai gustoase fursecuri cu cremă!

Fursecuri cu cremă

Preparare30 mins
Gătire15 mins

Ingrediente

Pentru fursecuri:

  • 180 grame de unt
  • 60 grame zahăr pudră
  • 1 ou
  • puțin praf de copt
  • 280 grame de făină

Pentru cremă:

  • 100 grame fructe de pădure
  • 150 grame unt
  • 150 grame zahăr pudră

Preparare

  • Înainte de toate pregătim fursecurile. Frecăm sau mixăm untul cu zahărul până se spumează și își schimbă consistența. Adăugăm oul și omogenizăm.
  • Pare că se brânzește totul, însă după ce adăugăm făina va fi ok. Dacă este nevoie de mai multă făina, mai adăugăm. Punem și praful de copt. Trebuie să rezulte un aluat care nu se lipește.
  • Îl înfoliem și-l dăm la rece jumătate de oră. După aceea, formăm biluțe de 10 grame, pe care le aplatizăm cu un ciocan de șnițele. Coacem în cuptorul preîncălzit 10-15 minute, la foc mediu. Stați cu ochii pe ei, să nu se ardă.
  • Între timp ne apucăm de cremă. Fructele le zdrobim și le trecem printr-o sită fină. Untul îl mixăm cu zahărul până își schimbă consistența. Apoi adăugăm piureul de fructe și continuăm să mixăm până devine o cremă fină. Dacă (și este foarte posibil) să se taie, continuăm să mixăm 5-10 minute și își va reveni.
  • Gustați din cremă și dacă o doriți mai dulce, mai adăugați zahăr pudră!
  • Umplem doi câte doi biscuiței și lăsăm peste noapte să se înmoaie. Vor deveni delicioase fursecurile noastre!
    fursecuri cu cremă

Video

Imagini trimise de cititori

Nu există imagini

Ai încercat rețeta "Fursecuri cu cremă – fragede și delicioase"? Fă o poză și încarc-o aici!

Similar Posts

4 Comments

  1. Multumim ,pentru retete😘😘😘😘

    1. Și eu vă mulțumesc! 🙂

  2. Felicitari pentru reteta,este gustoasa si aspectoasa

    1. Mulțumesc, numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rating